Magunkról

Vállalkozásunk 1998-ban alakult. Kezdetben számítástechnikai kiskereskedelemmel foglalkoztunk, azaz szaküzletünkben kínáltuk az informatikai termékek széles palettáját. Sok év távlatából már bebizonyosodott, hogy 2005-ben jó irányba változtattuk cégünk üzletpolitikáját.

Tapasztalataink szerint azok a vállalatok, amelyek számítógépet használnak munkájuk során, gyakran kerülnek abba a kellemetlen helyzetbe, hogy egy esetleges meghibásodás esetén munkájukat fel kell függeszteni addig, amíg a hibát ki nem javítják. Ez rengeteg kellemetlenséggel, sok utánajárással jár.

A Dracomp ezért elsősorban olyan cégeknek, intézményeknek végez karbantartási, felügyeleti munkát, amelyeknek nincs megfelelő számítástechnikai szakember és szerviz hátterük az ilyen hibák korrigálására.
Jelenleg több mint 10 vállalat rendszeres felügyeletét látjuk el. Biztosítjuk számítógépes rendszereik folyamatos kellékanyag-ellátását, valamint munkatársaik számítástechnikai oktatását is.

Fontosabb referenciáink közé tartozik a debreceni Vegyipari Szakközépiskola, a Truck Savaraia Debrecen Kft. (IVECO), Airport Debrecen Kft.,  Debreceni Ügyvédi Kamara, a Debreceni Sportcentrum.

Vállalkozásunk szakmai hátterét és szakértelmét egyre növekvő, rendszeresen visszatérő, elégedett ügyfélkörünk és képzett szakembereink garantálják. Reméljük, Önöket is hamarosan ezen ügyfeleink között tudhatjuk.


Akik munkánkat segítik:


Soós Csaba üzletvezető
Kiss Attila oktatás
Kálmánczhelyi Ákos szervíztechnikus
Madarasi Zoltán programozó
Rónai Tamás rendszerfejlesztő
Nádasdi Csilla reklámgrafikus

 
Készítette: Made by Naro