Akció

Takarítson meg több pénzt, energiát, és vegye át az irányítást szerverei fölött

Szerver Virtualizációval!

Csökkentse az energia és hardver költségeit, miközben egyre jobban irányíthatja infrastruktúráját és növelheti a skálázhatóságot.

Mi az a szerver virtualizáció?

Egy tipikus szerver 75-85%-át az időnek tétlenül tölti. Ez költséges és nem hatékony. De van megoldás ...

Szerver virtualizációval számos egyedi szerver több "virtuális" szerverként egyetlen fizikai szerveren fut. Lecsökkenti az energia-és hardver-költségeket, így jobb irányítóságot és továbbfejlesztett skálázhatóságot érhet el. Az átállási folyamat során fizikai-virtuális konverzióval meglévő infrastruktúrája könnyen átültethető virtualizált környezetbe.

Hogyan működik?

Egy hagyományos IT-beállításban minden egyes alkalmazás saját egyéni szervert igényel:

 • Exchange Server
 • Domain Controller
 • File Server
 • SQL Server
 • CRM Server
 • Web Server

A szerver virtualizáció lehetővé teszi, hogy minden egyes szervere egyetlen fizikai szerveren fusson:

Mit nyer ezzel az Ön vállalkozása?

Csökkentett költségek

A becslések szerint egy átlagos szerver mindössze 15-25%-át használja a rendelkezésre álló kapacitástának. Az ebből eredő költségek a tápellátásra, a hűtésre, hardver erőforrásokra és karbantartásra a pazarló, és teljesen elkerülhető megoldásokat teszik szükségessé.

A szerver virtualizáció lehetővé teszi, hogy kevesebb szerverrel, a költségek csökkentése mellet, egyszerűsítése és csökkentse a méretét az adatközpontjának. A több rendszert futtató virtuális szerverekkel csökkenthetjük frissítési és támogatási költségeinket, miközben megőrzük  a legnagyobb teljesítményt a tétlen időszakok kihasználásával.

Működési szempontból minden szerveren pontosan úgy viselkedik, mintha külön-külön futna. Nem változik semmi - csak a költség!

Jobb teljesítmény és az intelligens adatok kezelése

Követése, frissítése és támogatása egy virtuális szervernek könnyebb és kevésbé munkaigényes, mint a fenntartása több szervernek.

Szerver virtualizációval pontosan meghatározhatja mekkora és milyen infrastrukrúrára van szüksége, amellet hogy bármikor növelheti, vagy csökkentheti és átszervezheti azt igényeinek megfelelően.

A virtuális környezet könnyen beállítható, kezelése, frissítése, javítása, egyszerű. Míg az esetben, ha egy szerver meghibásodik, lehetővé teszi a gyors és megbízható katasztrófa utáni helyreállítást. A virtuális szerver azonnal és zökkenőmentesen válthatt egyikről a másikra az esetben, ha nem vagy tervezett áramkimaradásról, vagy karbantartásról van szó.

Hogyan segíthet Önnek a Dracomp váltani virtuális környezetre?

 • Kezdeti helyszíni felmérés és jelentés készítése
 • Részletes migrációs terv
 • Megfelelő hardver és szoftver beszerzése
 • Szakértelemmel segítünk, a zökkenőmentes átállásban a virtuális környezetre
 • Támogatást nyújtunk a rendszer folyamatos üzemeltetésében az átállás után

Az átmenet a virtuális környezetben nem történik egyszerre.  A megfelelő kezdeti infrastruktúra kiépítése után, a szervereket lehet migrálni egy virtuális szerverre, amikor esedékessé válik annak a felújítása vagy a korszerűsítése, és lehet optimalizálni tökéletesen integrálható a meglévő környezetbe.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 
Készítette: Made by Naro